Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Schimb de linkuri

Pentru schimb de linkuri (link exchange) va rugam completati formularul.

Situri partenere

Estival Tur Bacau - Agentia de turism a familiei tale.

Scenery.ro - Magazin online de tablouri moderne pentru iubitorii naturii. Tablouri canvas cu peisaje.

SiteKode - Echipa SiteKode va ofera servicii de consultanta si proiectare, web design, gazduire, programare, dezvoltare si mentenanta.

DeverFood - Soft restaurant, cafenea, fast food, club Main/Sistem software complet pentru restaurant, cafenea, fast food, club.

Eco Planning Oradea - Un blog despre planificare teritoriala, organizare si viitor.

TOP CV - Primul furnizor de CV-uri creative, profesionale si castigatoare din Romania. Curriculum Vitae cu design si grafica personalizata.

Informatii Cazari - Cazari in Romania. Inscrieri gratuite cabane, pensiuni, hoteluri, moteluri, apartamente, vile, casute, campinguri, hanuri.

Romanian Tour - Poze cu locuri de vazut din Romania, imagini cu peisaje din Carpati si Delta Dunarii, ture montane, oferte de excursii, link-uri utile si multe informatii turistice.

Tarabeiusului.ro - Informatii cazare si obiective turistice din: Beius Bihor Romania, Tara Beiusului, Belenyes, Stei, Vascau, Nucet, Muntii Apuseni.

Start Information - Articole cu informatii utile din domeniile IT&C, SEO, design web si multe altele.

Puncte de interes - Ofera cat mai multe informatii despre un punct de interes: coordonate GPS, cai si modalitati de acces, adresa, telefon, fotografii astfel incat tu sa pleci la drum cu tolba plina de informatii.

Tria Mara - Magazin online de cadouri, bijuterii, decoratiuni interioare si obiecte specifice artei feng shui.

Travelers Way - Adrese turistice, descopera Grecia, vacanta ta de vis in Caraibe, destinatia saptamanii, poza saptamanii.

Decorative.ro - Galerie de arta Dorina Costras. Figurative art, abstract art, portrait, religious icons, painting on glass, artistic nudes.


Pagina:  1  2  3  4      Precedenta <     > Urmatoarea

Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte