Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Schimb de linkuri

Pentru schimb de linkuri (link exchange) va rugam completati formularul.

Situri partenere

Markus Online - Expeditii montane, imagini din Carpati, Delta Dunarii si locuri demne de vazut in Romania.

Turism Praid - Cele mai bune oferte de cazare in Praid, Sovata. Informatii amanuntite despre pensiunile si hotelurile din zona.

Widerange.org - Fotografii montane marca Jack Brauer. Probabil unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care le-am vazut pana acum.

Avatarele - Portal cu diverse categorii de avatare: avatare personalizate, avatare cu nume, avatare triste, poze avatare etc.

I love Romania - Vacante, rezervari hoteluri, litoral, munte, statiuni in Romania.

GUZGAN - Portal complet de divertisment si buna dispozitie.

FuLLonline Romania - Muzica, foto, video, horoscop, downloads, bancuri, anunturi gratuite, curs valutar, program tv etc.

4arte - Stiri, interviuri, cronici, biografii si analize personale despre industria muzicala si de film, activitatea teatrala si lumea literara.

Fotografa.ro - Concursuri, cursuri, evenimente si stiri despre fotografie.

Lucom Travel - Agentie de turism. Bilete de avion ieftine, oferte de sarbatori, transfer aeroport. Cu noi va planificati orice calatorie!

Patima.ro - Prietenii tai online. Promovam libertatea in comunicarea gandurilor, opiniilor, sentimentelor.

Photo2U - Dorim sa va fim alaturi, oferindu-va fotografii de nunta sau alte evenimente dragi din viata dumneavoastra. Alege un fotograf profesionist pentru fotografiile nuntii!

Amenajari interioare - Articole cu idei si solutii de amenajari interioare pentru case si apartamente, bai, bucatarii, dormitoare, sufragerii.

Max Photography - Portofoliu online al fotografului profesionist de nunta Florin Maximciuc. Fotografii digitale artistice de evenimente, nunti, botezuri.

Bilora Romania - Echipamente, accesorii si aparatura foto - video.


Pagina:  1  2  3  4      Precedenta <     > Urmatoarea

Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte