Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Schimb de linkuri

Pentru schimb de linkuri (link exchange) va rugam completati formularul.

Situri partenere

Arieseni Apuseni - Din inima muntilor pana la cer. Ghid turistic Arieseni: cazare, pensiuni, obiective turistice, harti ale Muntilor Apuseni.

Desktop wallpapers - Portal romanesc de unde poti descarca gratuit cele mai frumoase imagini desktop pentru calculatorul tau.

Fotografii de nunta - Filmari nunti si botezuri, fotografie de eveniment. Pagina de prezentare a unor fotografi profesionisti.

Fotografii de nunta - Filmari nunti si botezuri, fotografie de eveniment. Pagina de prezentare a unor fotografi profesionisti.

Pensiunea Irinuca - Cazare in Zarnesti, la poalele Masivului Piatra Craiului.

MuntiiMehedinti.ro - Pagina de informare asupra Muntilor Mehedinti.

Cazare in Romania - Portal Turistic - informatii utile despre: cazare, vreme, inchirieri auto, horoscop, restaurante, agentii de turism, circuite, sejururi.

Kerucov.ro - Fotografie si webdesign || Andrei Vocurek.

Montrek.ro - Magazin de echipament montan. Camping, corturi, rucsaci, saci de dormit, imbracaminte, incaltaminte, alpinism.

Prusik.ro - Situl oficial al Asociatiei Speologice Prusik Timisoara.

Ascent - The Mountain Shop. Produse pentru munte: alpinism, carabiniere, hamuri, corzi, coboratoare, blocatoare, scripeti, corturi, rucsaci, camping, imbracaminte, incaltaminte.

Alpinet - Portal complet despre Muntii Carpati, Ghid Montan, Vremea la munte, informatii despre trasee, salvamont, harti, ture montane. Fotografii, download wallpaper. Excursii si informatii.

Turism in Bucovina - Sit cu caracter informativ - educational ce isi propune sa promoveze activitatea turistica din zona Bucovinei.

Clubul Alpin Roman - Fondat in 1934, membru UIAA din 1937. Pagina oficiala.

Chistes - Chistes y bromas, imágenes, animaciones y mucho más en tu página de humor.


Pagina:  1  2  3  4      Precedenta <     > Urmatoarea

Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte