Sprijin pentru sportivul Claudiu Miu

Ajutor urgent pentru sportivul Claudiu Miu!

 
Claudiu Miu a fost pana nu demult unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, multiplu Campion National si Balcanic la escalada-bloc sau "bouldering".
In clipa de fata, insa, el nu se mai poate catara si a inceput o lupta grea cu o boala devastatoare care ii macina corpul fara mila, punandu-i viata in pericol.
Claudiu a fost diagnosticat cu un reumatism foarte sever plus o infectie cu bacteria producatoare a bolii Lyme si are nevoie de ajutorul nostru pentru a strange 20.000 dolari necesari tratamentului ce l-ar putea salva..  » Detalii
Publicitate pe site

     Alegand www.peisaje-montane.ro drept suport al promovarii produselor si serviciilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a va adresa unui public de peste 13.000 de internauti in fiecare luna (media pe semestru), valoare ce se poate dubla sau chiar tripla in perioada sarbatorilor de iarna.
     Conform programelor de statistica si analiza a traficului, situl genereaza 70.000 - 80.000 de afisari ale paginilor intr-un interval de 30 de zile.

Astfel, din dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastra, am ales urmatoarele preturi, corespunzator imaginii anexate (click pentru marire):

6 sloturi cu dimensiunea de 160x100 px - 60 RON / luna
dreptunghi standard 468x60 px - 50 RON / luna




     Bannerul va fi instalat in ~50 de pagini ale sitului ce constituie sectiunile principale (Acasa, Trasee Montane, Contact, Peisaje cu anotimpuri, Galeriile de imagini, Schimb de linkuri) asigurand in acest fel nu mai putin de 30.000 de afisari ale reclamei si o vizibilitate maxima campaniei dumneavoastra.

Rugamintea noastra e ca bannerul sa fie intr-unul din formatele: JPG, PNG, GIF. Daca doriti, putem concepe chiar impreuna un banner cat mai atractiv.

     Pentru orice intrebari sau nelamuriri, dar si pentru propunerea unei campanii publicitare, va rugam sa ne contactati.





Tablouri canvas de vanzare
CV-uri creative, profesionale | TOP CV
Fotografii, fotografi, pasionati de fotografie
Cazare la munte. Pensiuni la munte